Levenslang leren. 
Interessant en nodig, maar ook leuk!

Levenslang leren.
Interessant en nodig, maar ook leuk!

Wil je graag jouw professionele kennis als zelfstandige verpleegkundige voortdurend bijschaven? Dan zien we je graag op een van onze interessante opleidingen van onze beroepsorganisatie. Als rechtstreekse vertegenwoordigers van jouw belangen bij het RIZIV, verwerken we de belangrijkste informatie voor u in eigen ontwikkelde opleidingen met begrijpbare taal. Dat resulteert in kwaliteitsvolle opleidingen welke je meteen kan aanwenden voor je eigen praktijk!

De nieuwe wondzorg-nomenclatuur eenvoudig uitgelegd!

De nomenclatuur betreffende wondzorg werd helemaal hervormd en zal in voege treden vanaf 1 december 2022. Wil jij weten wat dit allemaal betekent voor je zelfstandige praktijk thuisverpleging? Wij zetten speciaal voor jou alles op een rijtje in gewone mensentaal, zodat je nadien vol vertrouwen de nieuwe regelgeving kan toepassen in je eigen praktijk. Binnenkort geven we maar liefst 4 live opleidingsmomenten op evenveel locaties. Zo kies jij de plaats en het moment dat het beste past in jouw agenda.

Leden van Onze Thuisverpleging die in orde zijn met de betaling van hun jaarlijks lidgeld kunnen door in te schrijven via onderstaand formulier gratis deelnemen. Via hetzelfde inschrijvingsformulier kunnen ook niet-leden zich lid maken voor slechts 30,00€ en inschrijven voor de opleiding naar keuze. Inschrijven voor een opleiding zonder lidmaatschap kan ook, dat kost 15,00€.

Lidmaatschap en/of inschrijving opleiding is pas definitief van zodra je het online formulier hebt ingevuld en verzonden, en de eventuele bijhorende betaling hebt voldaan.

Inschrijven kan tot 13 november 2022, dus wacht niet te lang!

We organiseren de eerstvolgende opleidingen op volgende locaties:

Staden: Open Huis, Ieperstraat 157 – 8840 Staden
Brugge: Gistelse Steenweg 555 – 8200 Brugge (Sint-Andries)
Gent: De Zulle, Botestraat 98 – 9032 Wondelgem
Kluisbergen: Parochiezaal Zulzeke, Zulzekestraat 17A – 9690 kluisbergen (Zulzeke)

 

VOORLOPIG ENKEL NOG ONLINE TE VOLGEN

De live sessies ter plaatse zijn helaas intussen afgelopen.

Had je niet de mogelijkheid om één van onze vorige opleidingsmomenten aanwezig te zijn, maar wil je toch graag snel up-to-date zijn met de nieuwe regels omtrent de wondzorgnomenclatuur vanaf 1 december 2022?

We hebben de opleiding bondig uitgelegd in iets minder dan 1 uur. Je kan deze volgen via een on-demand webinar op een tijdstip dat jou het beste past. Omdat dit webinar wordt gehost via Webinargeek (wat niet gratis is), moeten we op onze beurt wel een kost aanrekenen van 10,00 € (om de kost aangerekend door Webinargeek enigszins te dekken). Dit is meteen online te betalen via bancontact of kredietkaart.

Registreren en daarna volgen kan via de rechtstreekse link hieronder

On-Demand webinar De nieuwe wondzorgnomenclatuur eenvoudig uitgelegd

De beroepsorganisatie die opleiding geeft waar je écht wat aan hebt.